24. juli 2008

Hyttetur!

Ja, da var den årlige hytteturen her igjen! Vi fikk ikke tatt oss turen i fjor, på grunn av ny jobb, overjobbing, sykemelding pga av overjobbing and funny shit like that. Men i år har jeg velfortjente 5 uker med ferie (fikk ikke ferie i fjor), og det er ikke noe spørsmål en gang angående hytteturen! Men i år er det Marius som har ritard-jobben slik at han ikke kan bli med... lurer på hvem det bli neste år?

Vel, vel! Jeg å Markus drar i dag (torsdag) mens resten av tøffing-gjængen kommer på fredag. Mens det var noen som ikke hadde muligheten til å komme før på lørdag. Så på lørdag bli det grilling, bading og øl for alle penga! Eller, badinga får vi se litt ann... regner med det bli nakenbading utpå natta eller noe.

Og bare for å ha det nevnt; det er ei rimelig stor hytte med 6-7 soverom. Knirkende tregulv, dører som ikke kan lukkes helt igjen (bla. soveromsdøra vår), et ufyselig ekkelt loft (med trappa rett utafor soverommet vårt, jada) og en potetkjeller som er så grønnjævli grøsselig at det fikk meg til å grine en gang jeg skulle ned dit. Så ja, det har blitt noen urolige netter der gjennom åra.

Vel, vel! Wish me good luck!




Badeplassen like nedfor hytta, sett fra der vi "går ut" :)




Badeplassen igjen (og nei, det er ikke hytta du ser i bakgrunnen, det er et gammel uthus av noe slag).