9. oktober 2010

Åååh, så nerve-stress!

På torsdag fikk vi opplysning om at vi hadde til søndag å bestemme oss når det gjaldt å få lagt inn bud på huset. Det har vært ute til salgs siden februar i år (?!) og ingen har vist såpass interesse at de har lagt inn noe bud. Så eieren av huset begynte vel å bli utålmodig og skulle kanskje ta huset av markedet og leie det ut i stede. Og dette var en avgjørelse hun skulle ta på søndagskvelden.

LITT stressa etter den beskjeden! Så i går satt vi i telefonen fra klokka 12 og utover til klokka 17 eller noe. Banken, megler, kommunen og foreldre gikk på hurtigtast 3 gang per time. Fi fæn. Men etter mye om og men, og fram og tilbake kunne vi endelig få lagt inn bud. Alt gikk greit. Men så fikk vi beskjed av megleren at huseieren villa snakke med oss, privat. Vi ringte henne og pratet en god stund.

Vi la inn bud 1.450. Det låg ute for 1.6. Greia var det at hun hadde sett for seg summen 1.6 hele tiden. Så når vi la inn et lavere bud, ble det vel kanskje litt uventet for henne. Men djiiz. Huset har snart vært ute på markedet i et år. Skulle tro hun vil bli kvitt det raskest mulig.

Men hun mente vel at hun kunne vurdere å gå ned til 1.5. Så vi sa vi skulle gjøre et tappert forsøk på å skaffe siste rest. Penga har vi jo. Men vi satser jo på å få det billigst mulig.

Så vi skal ringe henne opp senere i dag, å si at 1.5 er det høyeste vi kan gå. Så er det bare å høre hva hun har å komme med.

Rainer blir å ringe henne senere i dag, og han er på jobb. Så jeg sitter hjemme å er mongolidrastløs. Baaaaah.

Men jeg forbereder meg egentlig bare på "det værste". At hun ikke kommer til å godta budet. Men om hun noen gang skal få solgt huset, vil jeg tro hun er smart nok til å godta det første budet hun har fått på huset siden februar. Eller, dette er det første budet hun har fått i det hele og det store. Og 1.5 er ikke et "dårlig" bud. Vil og egentlig tro at megleren kommer til å anbefale henne å godta det.

But still. Gidder ikke få så store forhåpninger. Skal heller stikke opp å rydde ut av det siste soverommet oppe. Så skal jeg lempe ut noen bilder av rommene, så får peepz sjekke ut hvor fint vi har fått det! Whoop whoop!

Ingen kommentarer: