26. september 2010

Flytting!

Kan hende det blir huskjøp på oss :) Tanken streifa oss for en stund tilbake, det å skulle kjøpe oss noe i lag. Men så har det blitt mye mye 'om og men'. Om vi har råd osv. Så ble tanken lagt på hylla en stund.

Men under kjøretimene mine i sommer så tipsa kjørelæreren meg om et hus som var til salgs i Korgen. Vi fant det fram på Finn.no, og det falt jo veldig i smak. Men vi var fortsatt ganske usikker. Tanken lå fortsatt i bakhodet mitt og klarte egentlig ikke å fokusere på mye annet en det som kan være drømmehuset :) Så for litt siden diskuterte vi saken og kom vel mer eller mindre fram til at dette er noe vi kunne tenkt oss til å satse på.


Vi dro til banken for å prate om lån osv. Vi vurderte å leie ut huset vi har nå, men han i banken rådet oss egentlig til å få det solgt. Av grunner som hørtes egentlig ganske logisk ut. Så i første omgang skal vi prøve å få solgt dette huset. Vi skal male over noen rom før megleren kommer i neste uke. Utrolig hva er strøk maling kan gjøre for at et rom skal se utrolig mye bedre ut.


Så var vi på visning tidligere denne uken, på onsdag om jeg ikke husker helt feil. Ble ikke mindre gira på det huset etter å ha vært å sett igjennom det. Var jo enda flere rom en det som er avbilda på Finn.no!

Det ligger og ganske perfekt til for oss. Litt avsides, naboene er et godt stykke fra huset.


Skal legge ut linken til det, for den som er nysgjerrig. Og sjekk det badet forresten! ;)


Finn.no.


2 kommentarer:

Renathe sa...

Kjempefiiint !! :) Har dokk råd så go for it!! :) Vi har også sett på hus i Korgen <3 Treng minst tre rom.. <3 :)

Lisa-Mari sa...

Serriss?! vi har kødda så mye med i det siste at "alle" kjem jo fløttan utover etter vi fløtta dit :D Men har dåkk seriøst vurdert korgen? Huset vi har no har 5 soverom! ;) kremtosv.