25. mars 2010

Iris!

Da har vi fått lille Iris i hus! Var å hentet henne over grensa i går. De gikk med på å møte oss i Storuman, å det var jo helt greit. Så slapp vi å kjøre helt til Norsjø. Liiitt lengre dit.

Hun viste seg å være litt mindre en det vi trodde. Virket litt større på bildene vi har fått tilsendt :p Men hun er jo bare valp enda, så litt større blir hun. Utrolig fin hund! Som nevnt tidligere er hun en Jack Russell blanding, så hadde forventa en energibombe uten like. Men neida. Sov hele bilturen hjem. Og når vi kom hjem, var hun mest interessert i og sløkke på sofaen sammen med oss. Etter hun hadde snust ferdig i huset...

Første møte med kattene hadde vi sett fram til! Med Tytje, minstemann, gikk det omtrent suverent. Begge var litt skeptisk først. Men etter litt forsiktig snusing på høvelig avstand, var Tytje egentlig bare begeistret for en ny lekekamerat. Gjorde et par tapre forsøk på å hoppe på Iris, men hun var litt skeptisk enda... :p Ble litt overasket over hvor bra møte med Tytje gikk. Han er vanligvis redd for ringeklokka, så hadde sett for meg at han kom til å bo under sofaen et par uker framover...

Men Dævene derimot, the man in the house, ble det en litt annen velkomst. Han skyter rygg å er ute etter bråk fra første øyeblikk. Ikke så begeistra for inntrengere i huset. Hun var litt for snar med å skulle bort å snuse på han. Fikk seg en kilevink. Men han holdt på på akkurat samme viset med Tytje når han kom i hus. Og nå er de bestekompiser. Så det tar vel bare litt tid.

Men hun er en skjønn hund! Rolig av seg og tar kommandoer lett. Liker veldig godt å sløve på sofaen ;) Liten sjarmis! Ligger bak ryggen min akkurat nå. Sovnet av på rygg med labbene over tryne. Hihi.

Men skal hoppe til køys nå! Rainer kommer snart av nattskift. Har baket muffins til han kommer av jobb :) Koozekoz.




Iris!


Slapper av i sofaen med tyggebeinet ;)


Første møtet med kattene. Litt tilbakeholden, hehe.


Dæven sitt første møte med Iris. Liiitt skeptisk.


Far er ikke helt villig til å overgi maten sin...


Baka muffins til Rainer kom hjem fra nattskift. Knisefnise.




Ingen kommentarer: